nederlandse zanger
 
 
Nederlandse zanger Albert West 65 overleden Het Nieuwsblad.
04/06/2015 om 1245 Bron BELGA. De Nederlandse zanger Albert West is donderdagochtend vroeg overleden. Dat heeft zijn management Jan Vis Artiesten Evenementen bekendgemaakt. De zanger is 65 jaar oud geworden. West raakte vorige week woensdag gewond bij een ongeluk tijdens een fietstochtje. Hij belandde op de intensive care van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg en stierf om 05.00 uur in het bijzijn van zijn familie. Hij laat een echtgenote dochter schoonzoon en drie kleinkinderen achter.
bekende zanger bekende zangers bekende nederlandse zangers Viking Entertainment.
Bent u op zoek naar een bekende zanger? Bij Viking Entertainment bent u aan het juiste adres voor o.a. bekende zanger bekende zangers bekende Nederlandse zangers.
Adagio Music Live Music Entertainment voor uw bruiloft receptie personeelsfeest ect.
2 x 30 min. geluid tot 200 personen! Er zijn nog geen demo's beschikbaar! Er is nog geen video beschikbaar! U geeft een feest en heeft daar Nederlandstalig entertainment voor nodig? Dan is onze De Nederlandse Zanger wellicht voor uw feest bruiloft of receptie zeer geschikt. De Nederlandse Zanger zingt zowel nieuwe nummers van o.a. Nick Simon Jan Smit Wolter Kroes Rene Schuurmans Jannes Andre Hazes Frans Duijts Gerard Joling Guus Meeuwis.
Nederlandse zanger Jan Smit wordt restauranthouder.
dinsdag 1 december 2015. Belga De Nederlandse zanger Jan Smit is mede-eigenaar van een café-restaurant in Volendam geworden. Supertrots op weer een nieuw avontuur zegt hij er zelf over. Het café-restaurant waar Smit mede-eigenaar van is heet Lotje Wine Dine zo schrijft Story vandaag. Aan het café-restaurant zal weinig veranderen maar de invloed van Smit zal wel duidelijker worden. Het café zal Jan Smit uitstralen meldt zijn manager Aloys Buijs.
Alle artiestennamen op een rij! Nederlandse Zangers Nederlandse Zangeressen Cabaret/Theater Instrumentaal/overige kunsten DJ's Nederlandse Groepen Musical sterren.
artiestennamen nederlandse zangers nederlandse zangeressen cabaret/theater instrumentaal/overige kunsten DJ'snederlandse groepenmusical sterren.
Nederlandse protestzanger Armand 69 overleden Muziek De Morgen.
Zine Interview foto lifestyle. Nederlandse protestzanger Armand 69 overleden. 20-11-15 11.14u Redactie Bron Volkskrant. 1 De Nederlandse protestzanger Armand werd 69. Armand de bekendste protestzanger van Nederland is op 69-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn platenmaatschappij vandaag bekendgemaakt zo schrijft De Volkskrant. Lees later Deel op Facebook Deel op Twitter. Deel op Google Deel op Linkedin Deel op Whats app. Het grote publiek kent hem als protestzanger van dat ene nummer Ben ik te min stond in 1967 veertien weken in de Top 40. Sinds een paar jaar was hij weer geregeld in beeld.
Nederlandse protestzanger Armand overleden HLN.be.
Nederlandse protestzanger Armand overleden. Door redactie 20/11/15 11u20 Bron ANP. video De Nederlandse protestzanger Armand is donderdag overleden. De markante zanger met zijn lange rode haren is 69 jaar geworden. Volgens platenmaatschappij Top Notch is hij in een ziekenhuis in Eindhoven overleden aan de gevolgen van ouderdom liet een woordvoerder weten. Armand die eigenlijk Herman George van Loenhout heet was vooral bekend van het nummer Ben ik te min uit 1967. Hiermee stond hij veertien weken in de Nederlandse Top 40. Hij haalde ook de Belgische hitlijsten.
CategorieNederlands volkszanger Wikipedia.
Nederlandse Zangers Geboortedatum Geboorteplaats.
Nederlandse Zangers Geboortedatum Geboorteplaats. Nederlandse zangers geboortedatum geboorteplaats. Heb je dat ook dat je je soms afvraagt hoe oud Marco Borsato is Dotan Bennie Jolink of een andere een bekende Nederlandse zanger is en wanneer hij geboren is? Kortom informatie over Nederlandse zangers geboortedatum en geboorteplaats. Om je te helpen het antwoord te vinden vind je op deze pagina informatie over de geboortedatum van zangers. Naast de informatie over de geboortedatum van de bekende zanger vind je ook informatie over de geboorteplaats groep waarmee de zanger bekend is geworden en als het aan de orde is gegevens van de sterfdatum. Zowel Nederlandstalige als Engelstalige Duitstalige en Franstalige zangers zijn in het overzicht opgenomen.
Nederlandse zanger Johnny Hoes 94 overleden Wereld Knack.be.
24/07/11 om 1054 Bijgewerkt om 1054. De Nederlandse zanger tekstschrijver en producent Johnny Hoes is zaterdagavond op 94-jarige leeftijd overleden. Dat laat manager Jan Verweij van platenmaatschappij Telstar weten. Hoes schreef de grootste hits van Eddy Wally. Johnny Hoes lag in een ziekenhuis in Weert waar hij in kritieke toestand was opgenomen na een hartinfarct. Hij overleed zaterdag in het bijzijn van familie.
Nederlandse zanger boeken of inhuren Bekendeartiestboeken.nl.
The Voice Of Holland. Bij ons kunt u o.a. terecht voor boekingen van Django Wagner Wolter Kroes Frans Duijts Lil Kleine Dave Roelvink René Schuurmans en vele anderen! Jaren 70 80 Artiesten. Jaren 90 Jaren 00 Artiesten. Imitator / Tribute Artiest / Look-a-Like.
StreamOne Player.
Home Film en Uitgaan Muziek. Exclusieve artikelen van de Telegraaf redactie. vr 20 nov 2015 0817. Sami in commercial met cover van Rihanna. Nederlandse YouTube-zanger scoort in Azië. De Nederlandse singer-songwriter Sami bestormt Azië momenteel met een cover van Rihanna. Zijn versie van Diamonds wordt sinds afgelopen weekend in Cambodja gebruikt in een nieuwe tv-commercial van Honda. Er is een run op Sami ontstaan. We zien een explosieve stijging in het aantal online kijkers uit dat werelddeel. Sami's nieuwste video haalde in veertig uur op Facebook ruim 26 miljoen views. Daarin speelt hij een hoofdrol met zijn vriendin een Chileens model. De 24-jarige Sami is zijn carrière begonnen op YouTube met het uploaden van voornamelijk covers.

Contacteer ons

Zoeken naar nederlandse zanger