dj saxofonist
 
 
DJ met saxofonist. Live entertainment met dansbare muziek.
Champagne Avenue dansmuziek met klasse. DJ met saxofoniste contrabas. DJ met saxofonist een geslaagde combinatie van dansmuziek met live muzikant. Champagne Avenue het een exclusieve act van saxofoniste en een DJ. Deze DJ is professioneel contrabassist en speelt tijdens zijn DJ set ook contrabas samen met de saxofoniste. Het repertoire bestaat uit bekende dance classics 80s met een moderne beat tot aan dance hits van nu. Afgewisseld met freestyle beats waar de contrabassist en de saxofoniste samen improviseren. Luister naar een kort audio fragment. DJ met saxofoniste contrabas percussie zangeres. Champagne Avenue is uit te breiden met percussie een percussioniste.
Saxofonist inhuren voor je bruiloft of huwelijk?
Laat dit trio hun werk doen en jullie hebben een grandioos trouwfeest. Dj Ro en saxofonist Saxojoe. De combinatie van Dj Ro en Saxojoe heeft zich al op tientallen bruiloften bewezen. Dj Ro is een echte allrounder die zich goed inleeft in de avond en het publiek waar hij voor staat te draaien. Zelf zegt hij De sfeer van een avond en mensen aan het dansen krijgen is mijn doel met lekkere muziek die passend is voor het moment. Het afgelopen jaar stonden Saxojoe en Dj Ro te spelen en te draaien op diverse trouwfeesten.
DJ met saxofonist! Drive in show Grooveshow Betaalbare DJ's en drive in shows voor uw bruiloft personeelsfeest of evenement!
Probeer eens een DJ met saxofonist voor een echt spetterend feest!
DJ met saxofonist huren? Natuurlijk bij Spinkit!
Vraag naar onze mogelijkheden! Wilt u een DJ met saxofonist huren? Dit kan natuurlijk bij Spinkit! Wij hebben veel ervaring in het maken van het perfecte feestje. Huurt u een DJ met saxofonist dan combineert u het beste uit twee werelden. Met een saxofonist krijgt u de live-sfeer die vaak bij een losse Dj mist. Wilt u dus voor het ultieme feest gaan? Huur dan een DJ met saxofonist bij Spinkit!
Sax on the Beats dj saxofonist en knallende hits!
Dj sax èn knallende hits! Sax on the Beats. Sax on the Beats. Wat is Sax on the Beats? Sax on the Beats is een dj en saxofonist met ervaring met optreden op vele studentenfeesten door heel Nederland. Ben je op zoek naar een dj? Zoek dan niet verder Sax on the Beats is meer dan dat! Toegankelijke house en andere dansbare hits gecombineerd met een saxpartij! Supervet om op je feest te hebben! Let op geen bruiloften. Toegankelijke house en andere dansbare hits gecombineerd met een saxpartij! Supervet om op je feest te hebben! Eerdere optredens Sax on the Beats een kleine selectie. Walhallaweek RSC Rotterdamsch Studenten Corps Rotterdam. Vindicat Scholierenfeest Vindicat Groningen.
DJ en Saxofonist huren voor Bruiloften Bedrijfsfeesten.
Hij of zij draait wat jullie willen horen en er is alle ruimte voor verzoeknummers. Een DJ achter een draaitafel oogt alleen wat statisch. Kan dat niet anders? Ja met een DJ met saxofonist! Dj Big Blender en Saxogirl combineren op unieke wijze de muzikale vrijheid van de DJ met de interactie en het enthousiasme van een live-muzikant. Zo krijg je het beste van 2 werelden op een trouwfeest dat je nooit zult vergeten! Vraag prijs en beschikbaarheid. You Tube Video Big Blender met Saxogirl. DJ Big Blender en saxofonist Saxogirl zijn zeer goed op elkaar ingespeeld. Dit zorgt voor veel dynamiek en afwisseling tijdens hun show. Het tweetal kun je op verschillende momenten tijdens de bruiloft inzetten.
DJ sax en MC/Vocalist Music and Friends.
Allround Comb Custom made Dance House Jazz. DJ sax en MC/Vocalist. Duur optreden DJ 4 uur live artiesten 3 uur. Hét Music and Friends concept is het trio DJ met saxofonist en zangeres. Deze bijzondere combinatie van een DJ met live artiesten is er één die er voor zorgt dat ieder feest een absoluut succes wordt! Laat een DJ het feest opwarmen vervolgens een zangeres de toon zetten en een saxofonist het dak eraf laten spelen. Onze professionals weten wat ze kunnen en wat ze van elkaar kunnen verwachten. Ze hebben ruimschoots ervaring en zijn goed op elkaar ingespeeld. Wat houdt de combinatie DJ met saxofonist en zangeres in? Kies de algemene combinatie dj-sax-zang of bedenk zelf je combinatie aan artiesten.
DJ SAX.
De Entertainment Specialist Entertainment van topniveau live acts Dj Saxofonist Percussionist Zanger Zangeres Licht en geluid Trendy dj booth Medito boeken
Artiesten Hofnar.
drive-inshow v.a 7500 p/u betaalbare drivein show dj sax voor feesten dj Zeeland Brabant Limburg Utrecht Gelderland bedrijfsfeest bruiloft muziek.
Reiskosten worden extra berekend. Voor bedrijven en verenigen komt deze drive-in show op factuur op 139900 exclusief B.T.W. De diamant drive-in show 110000 netto/privé. karaoke-show en live optreden dj saxofonist. Deze drive-in show is ideaal voor een super luxe bruiloft groot evenement of groot bedrijfsfeest kermis of carnaval en is geschikt tot een groep van 400 tot 1000 gasten. U heeft een professionele drive-in show en lichtshow met 2 dj's en een licht technicus top geluid en een grote lichtshow met bewegend licht een truss systeem met een overspanning tot maar liefst 18 meter! meerdere nevel en een bellenblaas machines! Ook mag u indien u dit leuk vindt gebruik maken van onze gratis karaoke show.
DJ en Sax Arnoud de Graaff.
Boogie And Blues Nights. The Blue Note Rollers. De Wolf De Graaff alias DWDG is een perfect op elkaar ingespeelde DJ Sax act. Ze zijn voor elke gelegenheid te boeken. Door hun grote ervaring en veelzijdigheid worden ze op elke plek ingezet waar het Feest is! De stijl van de shows kan variëren tussen Lounge. House Techno en Disco. Combinaties van deze stijlen worden vaak door dit duo gebruikt met als resultaat een onvergetelijke avond.
Sax en DJ Robert Bakker.
Als je een DJ wilt met daarbij een live saxofonist kun je contact. met mij opnemen en overleggen wat je precies zoekt. Ik werk samen met. Robert Bakker Muziek Sax en DJ.

Contacteer ons

Resultaten voor dj saxofonist