feestband
 
 
Gigs @ Coverband Exposure.
Deze topformatie is niet voor niets al jaren een graag geziene gast op dorpsfeesten bruiloften en evenementen en weet daar met een energieke show vol interactie van een feestje een Feest te maken! Onder het motto Het moet nog gekker worden doet Exposure daar in 2016 nog een schepje bovenop. Met een nieuwe look acts showblocks en ge-update feest repertoire is Exposure 2.0 een feit. Wat blijft is dat geen avond hetzelfde is gezien de band in staat blijft perfect in te spelen op wat er die avond gevraagd wordt.
Tonca de feestband van het wilde zuiden!
Dé feestband van het Wilde Zuiden! Agenda Biografie Foto's Playlist Backstage Zone Contactgegevens. Deel ons met je vrienden. Lekker swingen op de Dance Classics Party in Landgraaf. Zorg dat op tijd voor je kaartje want vol vol! voor meer info klik HIER. TONCA betekent vooral FEEST daarom werd TONCA al snel door het publiek betiteld als Dé feestband van het Wilde Zuiden.
Feestband Fris De meest allrounde band uit de Achterhoek.
Achter de schermen zijn we druk aan het werk met een nieuwe opzet voor volgend jaar! Feestband Fris voor jong en oud! 1 januari 2016 19 april 2016. Fris is de meest allrounde feestband van de Achterhoek en omstreken. Feestmuziek Nederlandstalig pop rock trance eighties nineties met een zeer uitgebreid repertoire is er op elke bruiloft verjaardag besloten feest personeelsfeest en andere partijen voor ieder wel wat wils. Geen vaste repertoirelijst maar elke avond precies aanvoelen wat er gespeeld moet worden. Kortom met deze typisch Achterhoekse coverband haal je feest in huis! Neem dan contact op met ons. 35 jarige bruiloft van Theo en Bep. Gisteravond speelden we op het feest van Theo en Bep. Een gezellige boel bij zaal Hartjes in Gaanderen!
Allround coverband Utrecht de feestband voor elke gelegenheid.
Day Out is een allround coverband en feestband bestaande uit ervaren muzikanten uit Utrecht en Amsterdam. Met een mix van pop rock soul en Nederlandse hits spelen ze elke zaal plat. Een optreden van feestband Day Out is te omschrijven als energiek muzikaal spetterend kwaliteit onvergetelijk en een tikje eigenwijs. Het dak eraf met snerpende gitaren een gevoelig nummer passend bij de avond of met z'n allen luid meezingen. Day Out coverband weet van elke gelegenheid een spetterend feest te maken met de beste live muziek. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest bruiloft studentenfeest of tentfeest muziekband Day Out zorgt voor de juiste sfeer. Dus twijfel niet en neem direct contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.
SOG Band Feestband Coverband Studentenband De leukste studenten band van Nederland.
De SOG-band is dé leukste studentenband/feestband van Nederland! Wat begon als studentenband is geëvolueerd tot een professionele rondrazende muziekfabriek. Met knallende en energieke shows wordt ieder publiek probleemloos verleid in een spectaculaire tour langs de beste pop rock en dance-hits. Door naadloze overgangen kan het publiek eindeloos blijven dansen op de gebalanceerde set van SOG. Beukende beats snoeiharde synthesizers en gillende gitaren toveren iedere dansvloer om tot een dampende heksenketel vol feestende mannen en vrouwen.
Feestband KLAAR! coverband feestband bruiloftband voor elk feest!
Bert van de Voort. Hans van der Meer. Hieronder onze nieuwe promo! Feestband KLAAR is een feestband uit Zuid-Holland. Wij spelen op bruiloften studenten carnavals en andere feesten. Heb jij na het bezoeken van onze website nog meer vragenof wil je dat Feestband KLAAR! bij jullie komt spelen neem dan gerust contact met ons op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Voor video audiofragmenten en liveopnames kijk ook op www.youtube.com/feestbandklaar. Voor allerlei Laatste info check onze facbook pagina http//www.facebook.com/feestbandklaar. Op velen feesten hebben wij al gespeeld hieronder een kleine greep uit ons optredens overzicht.
Fantastisch.
Welkom op de website van feestband FANTASTISCH! Wij zijn de feestband uit het oosten van Nederland de Achterhoek en houden van een feestje bouwen. Van kroeg tot feesttent van bruiloft tot bedrijfsfeest van braderie tot kermis met Fantastisch is het gegarandeerd een succes. Fantastisch betekent plezier feest lekkere muziek en één ding is zeker. De hele tent gaat op z'n kop!
Feestband boeken voor uw bruiloft feest of huwelijk? Coverband Favours is.
Coverbandje voor trouwfeest www.Evenses.com. Coverband voor trouwen www.Evenses.com. Deze feestband biedt u hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Erg leuk voor bruiloft en feest! Feest Bruiloft Bedrijfsfeest Evenement. Deze band heeft opgetreden tijdens ons huwelijksfeest en hebben er een echt feest van weten te maken! We zijn na het optreden nog vaak door onze gasten aangesproken omdat ze het zo'n goede band vonden. Bedankt voor deze bijdrage aan onze mooiste dag. Tom en Sandra Rooijmans. Wij en zeker ook onze gasten hebben genoten van jullie muziek op ons 40 jarig huwelijks feest.
Feestband N'RGY! feest en coverband uit Limburg NRGY ENERGY.
Feest en coverband N'RGY! NRGY dé garantie voor een geslaagd feest! Soul disco 70's carnaval après ski de hits volgen elkaar in hoog tempo op! Zeer geschikt voor uw bedrijfsfeest tentfeest.
Feestband Coverband Little Sister De Leukste Feestband van Nederland.
De Feestband Die Speelt Voor De Lol. Little Sister is een coverband van negen personen die uitsluitend speelt voor de lol. Het Is Altijd Feest Met Little Sister. Met een zanger zangeres en drie knotsgekke blazers die een spetterende en opzwepende show neerzetten. Het Publiek Staat bij Ons altijd op de eerste plaats. Interactie gadgets verzoekjes maar we willen vooral veel lol maken samen met het publiek. Wij Spelen Alle Bekende Hits Zolang Er Maar Gedanst en Gezongen Kan Worden.
De feestband die elke feesttent op z'n kop zet.
De feestband die feesttenten plat speelt met een mix van populaire meezingers top40 muziek en boerenrock.
Feestband Khick Startpagina Facebook.
Meer informatie zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen vind je hier cookiebeleid. Bekijk meer van Feestband Khick door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. Bekijk meer van Feestband Khick door je aan te melden bij Facebook. Stuur berichten naar deze pagina ontvang informatie over geplande evenementen en meer. 1.729 personen vinden dit leuk.

Contacteer ons

Op zoek naar feestband?